Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pan
Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pana se inmoaie carnea. Ardeiul se taie in patru, se curata si se taie fasii. Se curata ceapa si se taie in patru. Rosiile se tin putin in supa fierbinte, se curata de coaja, se taie in patru.
Se adauga orezul si se fierbe, apoi se adauga ardeii si ceapa. Rosiile se adauga in ultimele 5 minute. Orezul se fierbe fara a-l amesteca, i se da gustul.
Alte retete culinare
recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Zacusca cu fasole
Friptura de vita la cuptor
Zacusca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii