Se fierbe orezul in apa, adaugind vegeta sau delikat(e mult mai aspectuos). Pentru sos: se taie doi catei usturoi felii subtiri, care se calesc in put
Se fierbe orezul in apa, adaugind vegeta sau delikat(e mult mai aspectuos). Pentru sos: se taie doi catei usturoi felii subtiri, care se calesc in putin ulei masline - 2 min.; se adauga pieptul de pui taiat cubulete, adaugindu-se treptat sos soia si sos salsa (dulce). Treptat se pun: un morcov taiat julien, o ceapa taiata rondele, ciupercile-felii; spre sfirsit se pun ardeii taiati felii, citeva buchetele brocoli si sosul iute. Se adauga acest amestec la orezul fiert. Atentie: trebuie sa mestecati aproape continuu, sa nu se prinda. Se poate acoperi cu un capac pentru ca legumele sa lase mai repede apa. Legumele trebuie adaugate in ordinea complexitatii lor de fierbere; legumele nu trebuie patrunse(fierte)in totalitate, astfel se va obtine un plus de vitamine. Folosind sosurile de mai sus, nu este necesar sa puneti sare. In loc de sos iute, se foloseste piper.
Se asaza orezul pe un platou; se lasa loc in mijlocul acestuia pentru a adauga sosul de legume si puiul
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii