Orezul prajit este foarte bun ca si garnitura. Pentru preparare aveti nevoie de ulei, ardei, ceapa, oua, sos de soia, orez si ulei de susan.
Orezul prajit este foarte bun ca si garnitura. Aceasta e reteta de baza, multe alte ingrediente se pot adauga, pe care le gasesti la optional.
Pentru a prepara aceasta mancare cu orez dauga uleiul intr-o tigaie si cand e fierbinte adauga ardeii si ceapa verde. Adauga ouale si amesteca,sa fie bucati.
Adauga orezul si sosul de soia, amestecand cam 2 minute. Chiar inainte de a o lua de pe foc adauga uleiul de susan, altfel isi pierde aroma.
Orezul prajit se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii