Se pune pieptul de pui la fiert. Se strecoara zeama si se utilizeaza la fierberea orezului. Se pune orezul la fiert in zeama de pui si se lasa sa fia
Se pune pieptul de pui la fiert. Se strecoara zeama si se utilizeaza la fierberea orezului. Se pune orezul la fiert in zeama de pui si se lasa sa fiarba pana cand se absoarbe toata zeama. Daca este cazul, se completeaza cu apa inainte de fierbere. Se toaca ceapa marunt, se taie feliute ardeii si se pun in tigaie la calit, cu o lingura de ulei.
Se lasa sa se inmoaie un pic, dupa care se adauga ardeiul iute, tocat rondele si usturoiul zdrobit. Se mai lasat la calit, la foc mic, pana cand ceapa a devine transparenta. Se pune amestecul din tigaie peste orezul fiert, se adauga amestecul asiatic, se amesteca cu grija, se adauga si pieptul de pui taiat fasii subtiri, precum si sunca (taiata tot fasii subtiri) si se incorporeaza.
Se servesc cu pui tandoori
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii