Se fierbe orezul 10 minute,se scurge de apa ,se lasa la racit. Intre timp,tocati ceapa marunt,ananasul il taiati de-a lungul �n jumatate si scoat
Se fierbe orezul 10 minute,se scurge de apa ,se lasa la racit.
Intre timp,tocati ceapa marunt,ananasul il taiati de-a lungul �n jumatate si scoateti cu o lingura miezul,acesta il faceti un pireu cu mixerul.
Intr-un Wok sau o tigaie puneti uleiul sa se incinga, puneti ceapa la prajit pana e aurie, iar acum adaugati pireul de ananas, cashews si stafidele(inca 2-3 minute prajit),iar in final puneti orezul fiert peste.
Amestecati bine,si adaugati lingura de zahar si sosul de soia si mai invartiti 2 minute.
Cu aceasta compozitie se umple jumatatile de ananas.
P.S.-cui ii place poate orna cu bucatele mici de arahide prajite.
Pofta buna!
Reteta Orez in ananas a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu orez gasiti aici:
Orez prajit cu ananas ,
Orez cu ciuperci,
Orez verde
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii