Se curata ceapa si se taie normal, se pune la unduit cu legumele, sarea, vegeta si un pic de piper, si la sfarsit, dupa ce s-au calit, se pune orezul
Se curata ceapa si se taie normal, se pune la unduit cu legumele, sarea, vegeta si un pic de piper, si la sfarsit, dupa ce s-au calit, se pune orezul si se lasa 2 minute, apoi se pun 2 pahare apa si se lasa la foc mic cu capac pana e gata.
Sosul de ciuperci
Se taie ceapa si se pune la unduit pana va fi ceapa galbena, dupa care se adauga faina si se dizolva cu lapte incet, apoi se pun ciupercile taiate si se lasa la fiert, dar nu prea mult, se pune vegeta si sare si la sfarsit patrunjelul.
Se poate face si langa fasole pastai unduite cu o ceapa si adaugat la sfarsit usturoi mic sau cu cartofi facuti in tigaie, carnea, dupa preferinta, se poate face cordon bleu de pui sau friptura de pui.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii