Reteta de orez cu somon afumat este o mancare usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de peste pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu peste.
Se incalzeste o bucata de unt intr-un vas. Se prajeste ceapa tocata marunt cu putina sare si piper. Se amesteca o lingurita praf de curry si se gateste timp de 1 minut. Se adauga 150 gr orez basmati si se amesteca. Se adauga 300 ml supa de legume, iar cand incepe sa fiarba se acopera cu un capac si se lasa pe foc 10-12 minute, pana se absoarbe tot lichidul si orezul s-a inmuiat. Separat, se fierb 3 oua timp de 8 minute, se clatesc in apa rece si se curata. Se amesteca 70 gr somon afumat maruntit, 1 legatura mica de patrunjel tocat si 2 linguri suc de lamaie cu orezul.
Se pune mancarea pe farfurii, apoi se taie ouale in sferturi si se servesc impreuna cu orezul si sferturi de lamaie.
Alte retete culinare:
Mancare de spanac
Legume la cuptor
Mancare de urzici
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteCrochetele din gris sunt aperitive delicioase.. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Cascavalul se...
Crochete din gris cu cascavalBriosele simple cu iaurt sunt un desert delicios pe care il puteti realiza impreuna cu copiii dumneavoastra. Pentru aceasta...
Briose simple cu iaurtMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii