Pentru aceasta reteta aveti nevoie de usturoi, bulion, curry, ciocanele de pui, rozmarin, orez, sofran, unt si supa.
Bulionul se amesteca impreuna cu usturoiul tocat, curry-ul, uleiul, mierea si rozmarinul. Se asaza ciocanelele intr-o forma de sufleu, se ung cu marinata si se coc cca 30 de minute, in cuptorul incins. Sofranul se inmoaie in 4 linguri de apa fierbinte. Se incinge untul intr-un vas, se adauga orezul si se lasa la calit. Se toarna apoi supa fierbinte, sofranul si se lasa sa dea de cateva ori in clocot. Dupa ce s-a umflat orezul, se pune pe un platou, iar deasupra se asaza ciocanelele.
Mancarea se serveste calda, decorata cu felii de lamaie si coriandru.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii