Se caleste carnea tocata impreuna cu ceapa taiata marunt, se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu sare si piper. Se fierbe orezul, dupa care
Se caleste carnea tocata impreuna cu ceapa taiata marunt, se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu sare si piper. Se fierbe orezul, dupa care se amesteca cu mazarea si praful curry.
Se serveste in pahare de cocktail in felul urmator: pe fundul paharului se pune un strat de carne tocata, urmat de un strat de orez cu curry, iar deasupra vine un strat de branza. Se decoreaza cu fructe: ananas, caise, visine, frunze de menta.
Alte retete mincare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Musaca de vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii