Se spala morcovul, patrunjelul si telina dupa care se taie bucatele mici si se pun in apa cu sare si putin unt, la fiert. Cand incep sa fiarba se int
Se spala morcovul, patrunjelul si telina dupa care se taie bucatele mici si se pun in apa cu sare si putin unt, la fiert. Cand incep sa fiarba se introduc dovleceii taiati cubulete, ardeiul gras maruntit. Se spala intre timp orezul si se adauga si acesta in apa cu legumele. Se adauga verdeata tocata marunt, sosul de rosii si se lasa sa fiarba pana scade apa si devine un sos consistent.
Se serveste cu cascaval ras, deasupra.
Alte retete:
Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii