Mancarea de orez cu sos de struguri este usor de preparat. Contine, pe langa orez si struguri, unt, faina, lichior de visine si coniac.
Mancare de orez cu sos de struguri se prepara astfel: se spala bine strugurii si se pun boabele intr-o tava unsa cu unt, care se introduce in cuptorul incins. Dupa 10 minute, se scoate tava si se adauga un sos preparat din 50 gr unt amestecat cu faina, pe foc si stins cu 300 ml apa. Se adauga lichiorul de visine si coniacul, dupa care se lasa sa mai dea in clocot. Separat, se pune orezul cu 100 gr unt la prajit. Se stinge cu apa clocotita si se lasa la fiert. Se lasa apoi 20 de minute acoperit cu un capac.
Orezul se serveste cu sosul de struguri cald.
Alte retete:
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii