Peste se curata de solzi iar apoi de maruntaie, se spala si se taie bucati. Se pun la fiert 2 litri de apa, in care se adauga bucatile de peste. In ti
Peste se curata de solzi iar apoi de maruntaie, se spala si se taie bucati. Se pun la fiert 2 litri de apa, in care se adauga bucatile de peste. In timp ce acestea fierb, se toaca marunt ceapa si se caleste in putin ulei. Peste ea se adauga orezul la calit, iar apoi se toarna putin din apa in care a fiert pestele. Se introduce vasul la cuptor si se lasa acolo pana incepe sa fiarba. Orezul nu se lasa la fiert pana scade, ca sa nu se intareasca atunci cand se raceste. Se introduc bucatile de peste in orez si se amesteca usor.
Acesta mancare se serveste rece.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii