Vinetele umplute cu carne la cuptor sunt o mancare delicioasa potrivita atat pentru cina cat si pentru pranz.
Legume gustoase precum vinetele, ardeiul gras si patrunjelul, condimentele potrivite si carnea proaspata din Carmangeriile Selgros iti asigura succesul unei mese delicioase alaturi de prieteni. Lasa-te inspirata de reteta oferita de Chef Cezar Munteanu.
Modul de preparare a retetei vinete umplute cu carne:
Taiem vinetele in doua pe lungime si le scoatem miezul cu ajutorul unei linguri. Presaram sare in cojile vinetelor pentru a elimina apa.
Pregatim tocatura:
Taiem brunoise ceapa, ardeiul gras si usturoiul si le rumenim intr-o tigaie apoi adaugam carnea tocata. Tinem compozitia vinetelor umplute la foc mediu pana atunci cand carnea isi va schimba culoarea, dupa care punem miezul vinetelor, la randul lor taiate cuburi mari.
Peste aproximativ 5 minute se adauga in compozitia umpluturii, pasta de tomate, patrunjelul taiat marunt. Condimentam dupa gust.
Scurgem vinetele de apa adunata si apoi le rumenim timp de 3 minute in baie de ulei sau in cuptor. Le umplem cu amestecul obtinut. Aranjam feliile subtiri de rosii deasupra vinetelor umplute si le asezam intr-o tava. In cuptorul incins introducem tava in cuptor pentru aproximativ 30 de min., dupa ce am presarat peste vinetele umplute cascaval ras. Va recomand sa le consumati cu sos de busuioc (pesto).
Selgros si Chef Cezar Munteanu iti ureaza spor la gatit si pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii