Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20 de minute si se sterg cu
Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20 de minute si se sterg cu hartie de bucatarie. Se bat ouale. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste fiecare felie de vanata, trecuta prin ou, apoi prin pesmet. Se aseaza feliile prajite pe hartie de bucatarie. Intr-un vas termorezistent se alterneaza ingredientele in straturi, astfel: sos marinara, vinete, parmezan si mozarella. Ultimul start trebuie sa fie de mozarella. Se coace 20-25 de minute.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii