Daca vrei o alta versiune pentru reteta de varza calita clasica, aceasta este reteta pe care trebuie sa o incerci.
Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei de masline. Intre timp taiem varza subtire ca pentru salata. Punem peste ceapa si amestecand din cand in cand calim varza pana se inmoaie. Condimentam cu sare si piper dupa gust, punem o jumatate de lingurita de chimen macinat, iar cand este aproape gata adaugam o lingurita de zahar cu care lasam sa se caramelizeze frumos. La sfarsit punem boiaua si o lingurita de otet pentru a fi putin mai acrisoara.
Pofta Buna!
Varza calita se poate folosi la diferite retete de mancaruri cu varza.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii