Pentru varza alba asezata cu smantana varza se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se opareste in apa cu sare, se stoarce, se raceste si se taie felii.
Pentru varza alba asezata cu smantana varza se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se opareste in apa cu sare, se stoarce, se raceste si se taie felii de 1 cm. intr-un vas in care s-a topit untul se aseaza in straturi feliile de varza, adaugandu-se sare si piper. Peste varza se toarna supa de oase si se mai fierbe 5 minute. La sfarsitul fierberii, se adauga smantana.
Varza alba asezata cu smantana se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii