Feliem ceafa in felii de grosimea unui deget si le condimentam cu piper, sare, mustar si lasam sa se odihneasca la frigider, amestecam din cand in can
Feliem ceafa in felii de grosimea unui deget si le condimentam cu piper, sare, mustar si lasam sa se odihneasca la frigider, amestecam din cand in cand. Dupa cateva zile taiem carnea in fasii subtiri. Topim untura intr-o tigaie si calim in ea ceapa taiata marunt, adaugam carnea si o prajim in suc propriu. Condimentam cu sare, piper, usturoi pisat si il stropim cu vinul alb, fierbem amestecul pana cand igredientele devin moi. Apoi adaugam cartofii taiati bucati asemanatoare bucatilor de carne. Amestecam si condimentam dupa gust.
Servim cu castraveti murati sau cu salata Miskulancia.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii