1.Se sareaza vinetele si se lasa cca. 20 min. Se caleste in ulei, o lingura de usturoi. Se adauga rosiile, bulionul, foaia de dafin si se fierbe 20 mi
1.Se sareaza vinetele si se lasa cca. 20 min. Se caleste in ulei, o lingura de usturoi. Se adauga rosiile, bulionul, foaia de dafin si se fierbe 20 min. Se adauga sare, piper si zahar.
2.Se sterg vinetele si se prajesc; se lasa sa se scurga pe prosoape de hartie. Se prajesc cartofii, se sareaza si se pipereaza. Ardeiul gras si restul de usturoi se calesc, se sareaza si se pipereaza. O forma se tapeteaza cu cartofi; se aseaza ardeii grasi, vinetele si sosul de rosii. Se coace 12 min. la 200 grade C.
Se serveste rece sau calda simpla sau ca si garnitura .
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii