Pentru tocana dobrogeana morcovii, telina, ceapa, patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala.
Pentru tocana dobrogeana morcovii, telina, ceapa, patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se taie fasii inguste. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ardeiul iute se spala, se curata si se taie marunt. Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei si cca 100 ml apa. Se adauga ardei gras, ardei iute, orez si cca 300 ml de apa fiarta. Cand orezul s-a fiert, se adauga rosii, sare si piper dupa gust si se introduce la cuptor.
Tocana dobrogeana se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii