Tarta cu dovlecei si branza de capra este foarte usor de preparat, este delicioasa, dar mai ales sanatoasa. Profita de dovleceii proaspeti si fragezi ce se gasesc vara.
Pentru inceput am facut foietajul, sau daca doriti puteti pregati un aluat de tarta. Apoi, am dat prin razatoarea mare 3 dovlecei, dupa care i-am saltat in tigaie cu un pic de ulei de masline, sare si un catel de usturoi zdrobit. Lasati sa se raceasca si sa se scurga intr-o strecutratoare (de zeama lasata ). Am batut oula si smantana (la ochi) , am adaugat sare, piper si piment in pudra. Am adaugat dovleceii, am amestecat bine, am turnat peste foaie (foietaj). Am taiat rondele de branza de capra, rosioare jumatati si o mana de seminte de pin si am dat la cuptor. Un deliciu!
Pofta buna! Reteta Tarta cu dovlecei branza de capra a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii