Se pune fasolea la fiert cu apa cit s-o acopere, iar dupa primul clocot apa se arunca. Se umple din nou oala cu apa rece. Se pune peste fasole pastar
Se pune fasolea la fiert cu apa cit s-o acopere, iar dupa primul clocot apa se arunca. Se umple din nou oala cu apa rece. Se pune peste fasole pastarnacul si jumatate de ceapa, se fierbe la foc potrivit pana bobul
de fasole se desface usor. Se trage oala de pe foc si fasolea se lasa sa se raceasca, apoi se trece prin sita sau se mixeaza impreuna cu pastarnacul. Pasta obtinuta se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se freaca
cu zeama de la jumatate de ceapa trecuta prin masina de tocat, cu doua linguri de smantana si cu uleiul turnat incet. Cand pasta s-a omogenizat se asaza pe un platou, se orneaza cu felii de gogosar asortate cu ulei
de masline. Se serveste imediat sau tinuta la rece cateva ore.
Alte retete simple recomandate
Ciulama de ciuperci
Iahnie de fasole
Ghiveci de legume
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii