Se lasa sa se decongeleze spanacul. Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt cu morcovii cca 5 min. Se adauga spanac, oua, smantana,
Se lasa sa se decongeleze spanacul.
Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt
cu morcovii cca 5 min.
Se adauga spanac, oua, smantana, sare si piper. Se taie fasii pestele, se sareaza si se pipereaza.
Cuptorul il incingem. Se intind foile, se repartizeaza deasupra legumele, se presara cascaval si pesmet si se asaza deasupra pestele.
Se ruleaza si se asaza pe o tava unsa cu ulei, cu partea pliata in jos.
Se unge cu galbenus batut si se coace 30 min.
Alte retete recomandate
Salata de spanac
Rulada de spanac
Ciorba de spanac
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii