Pentru snitelul de legume se fierb impreuna sau separat, in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii fara coaja, varza, fasolea verde si mazarea boabe.
Pentru snitelul de legume se fierb impreuna sau separat, in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii fara coaja, varza (oparita mai inainte), fasolea verde si mazarea boabe, verde. Se scurg bine din apa si se toaca impreuna, afara de mazare, potrivit de marunt. Separat se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga zarzavatul, branza rasa si sare daca mai trebuie. Se ia cu lingura din compozitie, se fac chiftele rotunde cu mana data prin faina si se turtesc apoi in forma de snitel, pe un fund presarat cu pesmet. Se rumenesc in untura.
Snitelul de legume se serveste cu salata.
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii