Se opareste spanacul si se pun frunzele de vita de vie la desarat. Se toaca 5 cepe din care jumatate se pun la calit cu 2 morcovi dati pe razatoare. S
Se opareste spanacul si se pun frunzele de vita de vie la desarat.
Se toaca 5 cepe din care jumatate se pun la calit cu 2 morcovi dati pe razatoare. Se toaca spanacul, se pune orezul peste ceapa si morcov, apoi spanacul, bulionul, condimente, sare, piper. Dupa ce se ia de pe foc se pune cealalta jumatate de ceapa tocata si 2 linguri de faina.
Se impacheteaza si se pun la fiert.
Reteta Sarmale cu spanac propusa de DOITILI
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii