reteta recomandata pentru diabetici
Se pune orezul la fiert in supa de legume circa 15 minute.
Dupa 15 minute se opreste focul , se mai adauga sare si piper daca este necesar si se lasa acoperit inca 10 minute astfel orezul va continua sa se gateasca din caldura reziduala si va fi pufos.
Fierbem oualele de prepelita le racim si le curatam.
Se trag ciupercile la tigaie alaturi de muschiuletul taiat cubulete in uleiul de masline.
Dupa ce s-au gatit ciupercile si muschiuletul, in aceeasi tigaie calim usor rosiile cherry.
Montam salata astfel : afanam orezul cu o furculita, apoi il amestecam cu ciupercile, muschiuletul, rosiile cherry taiate in jumatati si ornam cu oualele de prepelita si patrunjel.
Pofta buna !
Aceasta reteta eu o mai prepar si cu macrou fript cu o vinegreta de otet balsamic.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...
Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Comentarii