Pentru rulada cu spanac si branza se incinge cuptorul. Se tapeteaza o tava de 20x30 cm cu hartie pergament unsa cu unt. Se presara jumatate din cantitatea de parmezan.
Pentru rulada cu spanac si branza se incinge cuptorul. Se tapeteaza o tava de 20x30 cm cu hartie pergament unsa cu unt. Se presara jumatate din cantitatea de parmezan. Se cerne faine, se adauga branza Cedar. Se amesteca cu o lingura de lemn laptele, galbenusurile si arpagicul. Se bat albusurile pana se ridica usor. Se incorporeaza incet in amestecul de branza si se asezoneaza. Se toarna in forma si se coace 10 –15 minute. Intre timp se intinde o hartie pergament unsa cu unt si presarata cu parmezan. Se scoate rulada pe aceasta, apoi se curata prima hartie pergament. Se acopera cu un servet cald si umed si se lasa la racit.
Umplutura: se pune spanacul la fier 3-5 minute. Se amesteca branza cu smantana, se adauga spanacul, usturoil si plantele aromatice, se asezoneaza. Sosul: se amesteca rosiile cu mixerul pana ce se formeaza un piure. Se adauga zaharul, bulionul si ketchup-ul si se mai amesteca 1 minut. Se asezoneaza. Se aseaza amestecul de spanac peste rulada. Se ruleaza. Se taie in 8 bucati.
Rulada cu spanac si branza se serveste cu sosul de tomate si salata verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii