In laptele diluat cu apa, clocotind se toarna malaiul in ploaie; se amesteca bine pina se ingroasa, se adauga uleiul si piperul. Se lasa sa se raceasc
In laptele diluat cu apa, clocotind se toarna malaiul in ploaie; se amesteca bine pina se ingroasa, se adauga uleiul si piperul. Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga oul si faina. Se toarna compozitia pe o planseta uda, se intinde uniform si se lasa sa se intareasca. Se taie romburi care se inmoaie in ou si apoi in faina, se prajesc in tigaia cu ulei incins. Se prepara sosul de rosii cu foaia de dafin, cu putin zahar, sare si piper.
Se servesc romburile prajite cu acest sos cald
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzVă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Comentarii