• amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului multifunctional Ankarsrum pana obtineti un aluat ferm si nelipicios • inveliti aluatul
• amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului multifunctional Ankarsrum pana obtineti un aluat ferm si nelipicios
• inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 min
• intre timp taiati dovleceii rondele subtiri, cu tot cu coaja si presarati-i cu sare, apoi lasati-i sa se scurga
• taiati ceapa rondele subtiri
• amestecati intr-un bol branza sfaramata cu furculita cu ouale batute, adaugati smantana lichida, nucsoara, piperul si mararul tocat
• presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul, apoi transferati-l intr-o tava de tarta, cu pereti detasabili, unsa cu ulei si tapetata cu faina
• presati bine aluatul pe marginile tavii si taiati marginile
• puneti o hartie de copt peste aluatul din tava si umpleti tarta cu boabe de fasole sau linte si coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10-15 minute, pana incepe sa se rumeneasca usor pe margini
• scoateti tarta din cuptor si indepartati hartia de copt cu boabele de fasole, apoi intepati blatul cu o furculita
• stergeti bine dovleceii cu prosoape de hartie si asezati un strat in tava, apoi rondele de ceapa si jumatate din compozitia de branza
• puneti un nou strat de dovlecei, ceapa si branza si coaceti tarta la 180 de grade pentru 30-40 de minute, pana se incheaga bine si se rumeneste usor deasupra
• scoateti apoi tarta si lasati-o la racit.
Savurati!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii