un preparat delicios cu conopida
Se desface conopida in buchetele, se spala si se scurge bine.
Se pune conopida la calit in uleiul de masline impreuna cu 50 ml apa de preferat intr-o tigaie de fonta.
Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la inabusit cu capacul pus circa 5 min.
In tigaia in care s-a preparat conopida, se asaza feliile de paine sub forma unuei cruste de tarta.
Se bat ouale si se amesteca cu laptele, jumatate din cantitatea de cascaval ras si conopida.
Se condimenteaza amestecul cu sare, piper si nucsoara si se toarna peste crusta din paine.
Se presara deasupra cascavalul ramas si se orneaza cu jumatati de rosii cherry.
Se da la cuptor la 250 grade C pt circa 30 de minute.
Se serveste la temperatura camerei, decorata cu oregano.
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii