Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se
Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se da la cuptor 1 h. Se scoate, se intoarce puiul pe cealalta parte si se adauga fasolea verde si galbena (indiferent daca este congelata sau proaspata), mararul si ardeii iuti taiati marunt, praful de usturoi si se baga din nou la cuptor timp de 1h. Apoi se scoate, se intoarce din nou puiul si se adauga suc de rosii si bulion. Se mai lasa la cuptor 15 min sa scada.
Se poate servi cu cascaval ras sau cu smantana.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii