Pun prazul la calit in ulei de masline pana se rumeneste nitel, adaug o cutie de rosii tocate si, daca e cazul apa. Pun un pahar de vin (alb sau roze
Pun prazul la calit in ulei de masline pana se rumeneste nitel, adaug o cutie de rosii tocate si, daca e cazul apa.
Pun un pahar de vin (alb sau roze) si las sa fiarba.
Daca am masline din alea tari le pun acum, daca sunt mai moi le pun la final. Nu condimentez decat cu sare si piper si, eventual, presar patrunjel la final.
Pofta buna!
Reteta Praz cu masline si carnati a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu praz gasiti aici:
Somon cu praz si varza chinezeasca,
Pilaf cu praz si masline,
Peste la tava cu praz
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii