1. Se coc vinetele si apoi se curata de coaja. 2. Se lasa sa se scurga zeama amara si apoi se toaca cat mai marunt. 3. Se curata ceapa, se taie marunt
1. Se coc vinetele si apoi se curata de coaja.
2. Se lasa sa se scurga zeama amara si apoi se toaca cat mai marunt.
3. Se curata ceapa, se taie marunt si apoi se caleste in ulei fierbinte.
4. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga in vas vinetele tocate si se mai lasa vasul pe foc inca 15 minute, amestecandu-se mereu.
5. Se lasa amestecul de ceapa si vinete la racit.
6. Se adauga ouale batute, parmezanul ras, jumatate din cantitatea de pesmet, usturoiul batut si condimentele.
7. Se amesteca bine pentru omogenizare.
8. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.
9. Se toarna in tava compozitia preparata anterior, niveland si presarand deasupra restul de pesmet.
10. Din loc in loc se pune cate un cubulet de unt.
11. Se pune tava la cuptor pentru 30 minute, sau pana cand placinta se rumeneste uniform
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii