Pieptul de pui dezosat se taie in bucati groase si se aseaza pe o hartie staniol, unsa cu unt. Fiecare bucata de piept se aseaza pe hartia staniol car
Pieptul de pui dezosat se taie in bucati groase si se aseaza pe o hartie staniol, unsa cu unt. Fiecare bucata de piept se aseaza pe hartia staniol care este mai mare pt. a putea fi impachetat. Peste carnea de pui se aseaza felii de ceapa, mazarea, morcovi, cartofi, gogosar (felii cat mai subtiri la morcov si cartof). Rosiile se taie in jumatate si se inlatura miezul cu samburi, iar restul se taie in cubulete peste care se adauga sare, piper, ulei de masline, 3-4 catei de usturoi tocat marunt, patrunjel proaspat tocat marunt in cantitate mare, busuioc si rozmarin - se lasa 5 min la macerat. Acest preparat din rosii se adauga peste legume si pieptul de pui, deasupra lor se aseaza cate 2-3 felii de bacon. Se impacheteaza cit mai bine pt a se coace inabusit si a nu se pierde sosul. Se coace la foc mic 35-40 min. functie de grosimea bucatii de piept de pui, recomand verificari repetate!
Garnitura de cartofi prajiti cu salata de varza cruda si vin alb demisec.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii