Piept de pui cu legume este o reteta usoara si rapida, ce poate fi decorata in diferite feluri, dupa dispozitia si inspiratia fiecaruia.
Pieptul de pui, se asezoneaza cu sare si piper, si se prajeste pe gratar, uns cu putin ulei. Dupa preparare, se pastreaza la cald.
Legumele se taie in cubulete.
Pregatiti un wok, incingeti-l cu putin ulei de masline, adaugati un praf curry si adaugati legumele in cuburi. Lasati-le 5 minute, cat sa ramane crocante. Cand sunt gata, presarati sare si piper si puneti in farfurie.
Deasupra legumelor,asezati pieptul de pui.
Decorati in functie de inspiratie! :)
Pofta buna!
Pieptul de pui cu legume se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii