Se iau ardei grasi, se taie fasii ( eu am avut rosii si galbeni, dar faceti cu ce aveti, cred ca cu gogosari tre' sa fie super). Rosiile se taie in c
Se iau ardei grasi, se taie fasii ( eu am avut rosii si galbeni, dar faceti cu ce aveti, cred ca cu gogosari tre' sa fie super).
Rosiile se taie in cuburi, usturoiul se zdrobeste cu latul cutitului. se incinge uleiul masline in tigaie ( eu am facut in wok) , se pune usturoiul, apoi ardeii, urmati de rosii, sare piper ( eu pun boabe, asa cui nu-i place il da deoparte).
Se lasa sa se innabuse un pic (eventual adaugati un strop de apa), cand sunt aproape facuti, se adauga caperele.
Se varsa totul intr-o tava care merge la cuptor, se presara generos cu pesmet si parmezan. Se da la cuptor.
Se poate servi calda sau rece
Pofta buna!
Reteta Peperonata gratinata a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete cu legume gasiti aici:
Cartofi si legume gratinate,
Legume cu branza Brie
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniSavurează o pizza delicioasă cu ciuperci proaspete și gorgonzola cremoasă. O combinație perfectă de arome bogate și...
Pizza cu ciuperci și gorgonzola
Comentarii