Mai intai se inabusa o ceapa cu usturoi, masline (fara samburi), rosie (eu am folosit cruda, dar poate fi si deshidratata). Se adauga supa de legume
Mai intai se inabusa o ceapa cu usturoi, masline (fara samburi), rosie (eu am folosit cruda, dar poate fi si deshidratata).
Se adauga supa de legume (sau apa cu delikat), piperul si lintea (1/2 de cana) si se lasa sa fiarba pana totul e moale.
Se scurge zeama, si se da totul prin blender pana se obtine o pasta.
Se adauga zeama de lamaie (dupa gust) si consistenta se poate modifica adaugind un pic de ulei, sau zeama. In final am mai adaugat usturoi.
Pofta buna!
Reteta Pasta de linte cu masline a fost propusa de floaura pe forum culinar.ro
Alte retete cu linte gasiti aici:
Mancarica de linte,
Salata de linte cu legume,
Supa-crema de linte
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii