Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii.
Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii. Spanacul se fierbe, se raceste si se taie. Mazarea se fierbe. In untul incalzit se adauga sosul de ciuperci si se amesteca bine. Se adauga smantana si se fierbe 10 minute. Compozitia se amesteca cu cartofii, morcovii, mazarea, spanacul, ceapa, patrunjelul verde. Se adauga sare, piper, Delikat. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet. Se adauga compozitia, se presara deasupra cascavalul si se introduce in cuptorul incins 10 minute.
Se serveste fierbinte cu sos de ciuperci Knorr.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii