Pentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita. Le fierbem cca 5-8 minute, le scoatem si le scurgem dupa care le blenduim.
Pentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita
Le fierbem cca 5-8 minute, le scoatem si le scurgem dupa care le blenduim.
Ceapa tocata marunt o calim putin si adaugam faina, amestecam si adaugam 2 polonice de zeama in care au fiert urzicile.
Adaugam urzicile si amestecam din cand in cand pana se ingroasa putin.
La final adaugam la mancarica de urzici usturoiul pisat si condimente dupa gust
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii