Doi dovlecei taiati cubulete si un catel de usturoi maruntit se imprietenesc la foc domol in tigaia stropita cu putin ulei de masline. Tot in faza ast
Doi dovlecei taiati cubulete si un catel de usturoi maruntit se imprietenesc la foc domol in tigaia stropita cu putin ulei de masline.
Tot in faza asta am pus si sarea.
Cinci rosii micute au fost oparite, despuiate si tocate marunt, aruncate in tigaie. Rozmarinul si tarhonul aromeaza frumos mancarea asta.
Am adaugat doi ardei copti, tocati dupa ce am oprit focul.
Carnita de pui fiarta am tocat-o marunt si am adaugat-o la servire.
Din cantitatile folosite ies doua portii. Pulpe de pui (superioare) au fost 4.
Reteta Mancare de dovlecei cu ardei copti a fost propusa de NoMcD
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniPentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii