Legume sote cu pulpe si ardei copt

Legume sote cu pulpe si ardei copt este o mancare delicioasa cu legume ce poate fi servita ca atare sau alaturi de niste pulpe la cuptor.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Legume sote cu pulpe si ardei copt

Ingrediente

  • ptr 2 portii
  • 2 morcovi
  • vegeta gust gaina
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • fasole pastai (am folosit la cutie
  • nu am gasit in piata )
  • 2 ardei gras
  • 2 pulpe
  • ulei masline
  • ulei floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • busuoic verde ptr ornament (sau se poate inlocui cu orice)
  • otet

Mod de preparare

MOD PREPARARE

Pulpele se spala si se condimenteaza cu vegeta cu gust de gaina ,sare si piper,lasandu le la rece cca 30 minute(ptr a patrunde in ele condimentele)

Curatam morcovii,ceapa,1 ardei gras ,spalam toate legumele si le tocam rondele,ceapa si ardeiul inele ,iar rosile la fel,intr-o tigaie punem uleiul la incins si pe rand dam la sotat ,mocovii se lasa mai mult timp ptr a pastrunde bine uleiul in ei,fasolea verde se da pe sub un jet de apa si o dam la sotat,adaugam vegeta naturella,sare,piper dupa gustul fiecaruia,cand sunt gata se iau de pe foc punandu le pe o farfurie.

Punem intr-o tava de iena ulei si pulpele ,si le dam la cuptorul bine incins ,cca 20-30 minute ,.

Ardeiul gras se pune pe plita la copt,il decojim , adaugam ulei,sare si otet dupa gust.

Ansamblarea:

Punem un inel detasabil pe o farfurie,si incepem :1 rand de rosii,1 rand ceapa,1 rand fasole verde ,morcovii si in mijlocul morcovilor am pus ceapa,pulpa se pune intr o parte (sprijinite de legumele sotate),ardeiul copt ,motul este busuiocul verde. si POFTA BUNA!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia