Se curata si se spala ceapa, se toaca si se caleste jumatate din ea in ulei. Se prajeste acolo si carnea tocata, apoi se adauga pasta de rosii si mai
Se curata si se spala ceapa, se toaca si se caleste jumatate din ea in ulei. Se prajeste acolo si carnea tocata, apoi se adauga pasta de rosii si mai prajiti 2 minute. Se adauga sarea, piperul si arpagicul. Se caleste restul cepei in unt. Se presara faina si inabusiti cca. 2 minute. Se adauga laptele si supa, se fierbe, se amesteca incontinuu si se pune cu sare si piper. Se incalzeste cuptorul la 180 grade C. Se curata si se spala legumele. Se taie rosiile felii rotunde si se rupe fasolea bucati. Se unge cu grasime o forma rezistenta la caldura. Se pune in forma legumele in straturi, pastele si carnea tocata. Se toarna smantana, se presara branza ementaler si se coace la cuptor, cca. 40 minute.
Serviti pastele ornate cu busuioc.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii