Se curata fasolea si se pune la fiert in apa clocotita, pentru circa 15 minute, fara a acoperi vasul. Intre timp, ceapa se taie marunt, dupa care se
Se curata fasolea si se pune la fiert in apa clocotita, pentru circa 15 minute, fara a acoperi vasul.
Intre timp, ceapa se taie marunt, dupa care se rumeneste in ulei sau unt incins.
Rosiile se oparesc, se curata de coaja, apoi se taie rondele. Se adauga in cratita cu ceapa calita si se lasa toate la foc mic, circa 5 minute.
Se scurge fasolea, dupa care se pune peste ceapa si rosii. Se adauga sucul lasat de rosii. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se lasa sa mai dea cateva clocote.
Se presara cu patrunjel verde, taiat marunt.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare gasiti cu fasole aici:
Zacusca fasole,
zacusca de fasole,
zacusca cu fasole
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii