Fasolea batuta cu usturoi este o iahnie de fasole delicioasa. Speli fasolea si o lasi la inmuita cateva ore in apa calduta. O pui la fiert si pana fierbe.
Fasolea batuta cu usturoi este o iahnie de fasole delicioasa. Speli fasolea si o lasi la inmuita cateva ore in apa calduta. O pui la fiert si pana fierbe schimbi apa de 2-3 ori. In ultima apa pui morcovul si pastarnacul curatate si fierbi, la foc mic, pana fasolea este bine fiarta.
Intre timp, calesti ceapa tocata intr-o lingura de ulei incins pana devine sticloasa, condimentezi dupa gust cu sare, piper si boia. Pui foaia de dafin si bulionul si mai lasi cateva minute.
Scurgi fasolea, scoti legumele si o mixezi cu cateii de usturoi pisati si doua lingurite de ulei sau mai mult dupa preferinte. Se potriveste gustul cu condimente. Daca este prea groasa se mai adauga apa.
Fasolea batuta cu usturoi se serveste cu ceapa prajita deasupra si ornata cu patrunjel.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii