Dulceata de ardei iute si ceapa este o garnitura pe cat de surprinzatoare, pe atat de buna si usor de facut.
Am pus ceapa taiata mai mare cu ardeiul, un strop de ulei de samburi de strugure, putina sare si apa la fiert. Cand ceapa s-a inmuiat (se mai poate adauga apa), punem o lingura zdravana de miere si lasam pe foc amestecand continuu. Se probeaza siropul, cand se leaga, e gata.
Dulceata de ardei iute si ceapa se foloseste cu succes drept garnitura la diferite tipuri de fripturi.
Reteta de dulceata de ceapa si ardei iute a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii