Drobul cu vinete si cascaval este o combinatie usoara si deliciosa. Ingredientele pentru reteta sunt: vinete, gris, cascaval.
Drobul cu vinete si cascaval este o reteta simpla si gustoasa. Prima data curatam vinetele si le taiem cuburi. Taiate fiind le punem la fiert in apa clocotita si sarata. Dupa oparire le scoate si le punem la scurs, dupa care le ungem cu unt. Pe un vas asezam un strat de vinete, un pic de gris, un strat de cascaval. Batem ouale, tocam patrunjelul si le amestecam cu sare, piper si turnam totul peste vinete, apoi dam vasul la cuptor.
Alte retete cu vinete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii