Un dovlecel fraged (600g) se spala si dupa ce se curata de coaja, se taie felii de 0,5 cm. Se bat 3 oua intregi, feliile de dovlecel se tavalesc mai
Un dovlecel fraged (600g) se spala si dupa ce se curata de coaja, se taie felii de 0,5 cm.
Se bat 3 oua intregi, feliile de dovlecel se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in pesmet.
Se rumenesc pe ambele parti in ulei abundent si fierbinte, pe foc potrivit.
Daca dovlecelul nu are seminte dezvoltate, nu este necesar sa se scoata.
Daca in timpul prajirii, grasimea improasca, se presara putina sare care absoarbe lichidul eliberat de dovlecel.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciSuntem in deplasare, la mama. Stand asa cu mama la o sueta, dupa ce am hranit gainile, cei 4 fazani, iepurele de companie ,...
Aperitiv budinca rest, restul e istorieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii