Se curata dovleceii si se scobesc. Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, sare si piper, verdeata si putina apa. Se lasa pe foc pana fier
Se curata dovleceii si se scobesc.
Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, sare si piper, verdeata si putina apa.
Se lasa pe foc pana fierbe orezul.
Se umplu apoi dovleceii cu aceasta compozitie, se prajesc putin si se pun intr-un vas.
Se prepara sosul din faina, ceapa tocata, bulion, apa si
uleiul ramas in tigaie.
Se fierbe, se potriveste de sare si se toarna deasupra dovleceilor.
Se pune totul la fiert.
Se adauga verdeata tocata marunt si se lasa vasul la cuptor 10 minute.
Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcE una din cele mai simple prajituri si de succes in familia noastra si are o aroma delicioasa de portocale.
Desert prajitura de portocale
Comentarii