Pentur crema din telina telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se opareste; se indeparteaza apa.
Pentur crema din telina telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se opareste; se indeparteaza apa. Oul se spala sub jet de apa rece; se separa albusul de galbenus. Painea se taie cuburi mici, care se stropesc cu margarina si se rumenesc la cuptor. Se prepara supa de oase. Ceapa se inabusa in 25 g margarina si putina supa. telina se fierbe in supa de oase si sare. Se paseaza si se adauga oul amestecat cu lapte si sare. Se amesteca continuu pentru a nu se lipi. Se fierb cca 5-7 minute. Se adauga bucati mici de margarina pentru a nu se forma crusta.
Crema din telina se serveste fierbinte, cu crutoane deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii