Se desface brocoli si conopida buchetele si se pun la fiert. Se unge un vas cu unt si se presara pesmet. Se pune un strat de brocoli si conopida, se a
Se desface brocoli si conopida buchetele si se pun la fiert. Se unge un vas cu unt si se presara pesmet. Se pune un strat de brocoli si conopida, se amesteca jumatate de smantana cu telemea rasa si se pune peste stratul de brocoli, se condimenteaza cu sare si piper, se pune pesmet,se mai pune peste un strat de conopida si brocoli, se amesteca restul de smantana cu oul batut si telemea rasa, se pune peste stratul de brocoli si se condimenteaza cu sare si piper. Se da la cuptor pentru 45 de minute.
Se serveste simplu sau cu smantana.
Alte retete culinare pe care vi le recomandam:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii