Desfacem conopida buchetele, o spalam si o punem la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa,o taiem marunt si o punem la calit cu ulei. Adauga
Desfacem conopida buchetele, o spalam si o punem la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa,o taiem marunt si o punem la calit cu ulei. Adaugam si muchiul file taiat fasii si le calim impreuna. Ungem o forma cu ulei,tapetam cu pesmet si punem conopida peste adaugam ceapa si muschiul file si deasupra punem ouale batute impreuna cu faina. Dam la cuptor pentru 40 de minute.
Se serveste cu smantana.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii